Los filtros

Filtrar por fecha

Filtrar por salario

Filtrar por tipo de jornada laboral

Ofertas freelance:

Mostrar

Trabajo Transportista Alto Ampurdán (comarca)

1-6 de 6 ofertas

GRUP ORGANIGRAMA  -  Figueres, Girona
Funcions i requisits de la vacant Funcions: Busquem una persona que li interessi fer una substitució de monitor/a de transport escolar. Cal tenir disponibilitat per començar aquest migdia (dia 22 a les 14:20) la substitució durarà fins el dia 25. La persona seleccionada... 
6 días atrás
Figueres, Girona
Empresa de transporte internacional incorpora un conductor trailer para ruta vilamalla -italia, francia, alemania, transportes frigorifico. imprescindible domicilio en zona de girona , figueres, carnet c+e, c. a. p. experiencia.
28 días atrás
Hotel Spa Terraza  -  Roses, Girona
 ...Castellà Avançat (valorable) Català Mitjà (valorable) Temps d'experiència: més de 2 anys Experiència: Es valorarà experiència demostrable en lloc de feina similar. (imprescindible) Altres requisits: Domicili a la mateixa població o rodalies. Amb mitjà de transport propi.
4 días atrás
Figueres, Girona
Empresa de transporte busca chofer de trailer con experiencia. Rutas internacionales. Enviar curriculum a logitrade@hotmail. es o llamar a telefono 673429526
19 días atrás
CONSULTORS D'ACCIÓ DE TREBALL TEMPORAL, SL  -  Figueres, Girona
Cerquem conductor de camió amb carnet C + E i el CAP per empresa de la zona de Figueres. Horari de dilluns a divendres. Detall de les funcions del treball Transport nacional, càrrega i descàrrega de mercaderies.
Hace un mes
Oronalia Internatiional Distributions SL  -  Llers, Girona
 ...elaborar informes setmanals. Tasques varies relacionades amb la gestió del magatzem. S'ocuparà de introduir les comandes de fer-les arribar als proveïdors, de fer el seguiment de les mateixes i coordinar-ne el transport. Mantenir l’ordre de neteja de les instal·lacions.
Hace un mes

El trabajo freelance – es el trabajo sin contratación a largo plazo con el empleador. Es un trabajo temporal a distancia.

Mostrar ofertas freelance