Trabajo Soldador Ripoll, Girona

1-5 de 5 ofertas

BLASAU, S.L.  -  Sant Feliu de Pallerols, Girona
SOLDADOR MIG/MAG I TIG, AMB INTERPRETACIO DE PLÀNOLS Detall de les funcions del treball ENSAMBLAR PECES (FERRO O INOXIDABLE) A PARTIR D'UNS PLÀNOLS DE FABRICACIÓ, SOLDAR-LES, POLIR-LES I DEIXAR-LES ACABADES PER FER EL TRACTAMENT FINAL.
4 días atrás
Empresa metal·lúrgica de ARGELAGUER  -  Vic, Barcelona
Soldador de tuberies amb elèctrode i experiència demostrable per a incorporació immediata. Detall de les funcions del treball Busquem un professional especialista en soldadura d'elèctrode per a tuberies. Imprescindible tenir una experiència de més de 5 anys demostrable... 
4 días atrás
Empresa metal·lúrgica de ARGELAGUER  -  Vic, Barcelona
Soldador MIG / TIG amb experiència. Detall de les funcions del treball Busquem un professional especialista en soldadura MIG / TIG. Imprescindible tenir una experiència de més de 5 anys demostrable.
11 días atrás
RANDSTAD ETT, S.A.  -  Ripoll, Girona
 ...bon ambient de treball i possibilitats d´incorporar-se a plantilla desprès dels primers tres mesos de prova. Detall de les funcions del treball Soldadors oficials de 1ª amb experiència en soldadura amb fil continu per desenvolupar les tasques pròpies d'un soldador.
21 días atrás
Serrallería i muntatges Cardó  -  Vic, Barcelona
Necessitem incorporar 2 oficials de 1ª en soldadura Detall de les funcions del treball Necessitem persona responsable amb mmoltes ganes de treballar, soldador, interpretació de plànols si fos posible. I curset de 20h de prevenció
12 días atrás

Te mostramos esta oferta porque se encuentra a unos 40 kilómetros de la localidad que has indicado en tu búsqueda.