Trabajo Soldador Ripoll, Girona

1-4 de 4 ofertas

Empresa metal·lúrgica de la Garrotxa  -  Vic, Barcelona
Soldador MIG amb experiència. Detall de les funcions del treball Busquem un professional especialista en soldadura MIG. Imprescindible tenir una experiència de més de 5 anys demostrable.
2 días atrás
Adecco  -  Vic, Barcelona
Empresa del sector metal·lúrgic necessita incorporar treballadors amb experiència prèvia realitzant tasques de soldadura amb fil continu. Se ofrece: Contracte temporal per posteriorment passar a contracte estable per empresa.
7 días atrás
Vic, Barcelona
Funcions i requisits de la vacant Funcions: Treballs de muntatge i soldadura d'estructures metal.liques. Nivell d'estudis acabats: Certificat escolaritat (imprescindible) Temps d'experiència: més de 2 anys Experiència: Experiencia en muntatge de estructures pesades, soldadures...
7 días atrás
Treball Temporal  -  Gurb, Barcelona
 ...coneixements per a fer front als back-up's de software.Experiència mínma de 5 anys com a electromecànic de manteniment industrial. Valorables coneixements de soldadora TIC/electrode Valorable experiència en muntatges elèctrics industrials i en lloc de treball similar.... 
Hace un mes

El trabajo freelance – es el trabajo sin contratación a largo plazo con el empleador. Es un trabajo temporal a distancia.

Mostrar ofertas freelance

Te mostramos esta oferta porque se encuentra a unos 40 kilómetros de la localidad que has indicado en tu búsqueda.