Los filtros

Filtrar por fecha

Filtrar por salario

Filtrar por tipo de jornada laboral

Ofertas freelance:

Mostrar

Trabajo Repartidor Pla de l'Estany (comarca)

1-4 de 4 ofertas

IMAN TEMPORING E.T.T S.L.  -  Banyoles, Girona
Des d'IMAN Girona, empresa líder en selecció de personal, estem buscant una persona per cobrir la vacant de repartidor/a de producte fresc per a important empresa de la comarca del Pla de l'Estany amb rutes establertes per les rodalies.
11 días atrás
IMAN  -  Banyoles, Girona
 ...oferta: Desde la delegación de Girona de IMAN Temporing, empresa especializada en la selección de personal, estamos buscando un/a repartidor/a para importante empresa de alimentación ubicada en el Pla de l'Estany. Funciones: - Reparto del alimento fresco por los... 
16 días atrás
Pla de l'Estany (comarca)
Funcions i requisits de la vacant Funcions: Reparto de productes carnics i vins Nivell d'estudis acabats: ESO (valorable) Idiomes: Castellà Domini (valorable) Català Avançat (valorable) Temps d'experiència: 2 anys Experiència: Es valorara experiencia en conducció. Carnets...
7 días atrás
SOM - Ajuntament de Banyoles  -  Banyoles, Girona
Bar-restaurant de Banyoles busca 1 repartidor/a a domicili pels divendres, dissabtes i diumenges (d'abril a setembre) Detall de les funcions del treball Repartiment a domicili de comandes (Pla de l'Estany)
Hace un mes

El trabajo freelance – es el trabajo sin contratación a largo plazo con el empleador. Es un trabajo temporal a distancia.

Mostrar ofertas freelance