Trabajo Repartidor La Jonquera, Girona

1-5 de 5 ofertas

IMAN TEMPORING E.T.T S.L.  -  Banyoles, Girona
Des d'IMAN Girona, empresa líder en selecció de personal, estem buscant una persona per cobrir la vacant de repartidor/a de producte fresc per a important empresa de la comarca del Pla de l'Estany amb rutes establertes per les rodalies.
12 días atrás
IMAN  -  Banyoles, Girona
 ...oferta: Desde la delegación de Girona de IMAN Temporing, empresa especializada en la selección de personal, estamos buscando un/a repartidor/a para importante empresa de alimentación ubicada en el Pla de l'Estany. Funciones: - Reparto del alimento fresco por los... 
17 días atrás
SOM - Ajuntament de Banyoles  -  Banyoles, Girona
Bar-restaurant de Banyoles busca 1 repartidor/a a domicili pels divendres, dissabtes i diumenges (d'abril a setembre) Detall de les funcions del treball Repartiment a domicili de comandes (Pla de l'Estany)
Hace un mes
Ajuntament de Girona - SMO  -  Cervià de Ter, Girona
Empresa sector alimentació cerca una persona per a fer repartiment per la provincia de Girona. Detall de les funcions del treball Repartiment de productes de l'empresa amb diferent rutes per provincia de Girona.
3 días atrás
GRUP ORGANIGRAMA  -  Besalú, Girona
Funcions i requisits de la vacant Funcions: La persona seleccionada s'encarregarà de repartir amb un furgó (carnet B) els productes alimentaris als clients assignats dins la ruta diària que serà sempre dins la província de Girona. L'horari d'inici és a les 06:00h i es...
6 días atrás

El trabajo freelance – es el trabajo sin contratación a largo plazo con el empleador. Es un trabajo temporal a distancia.

Mostrar ofertas freelance

Te mostramos esta oferta porque se encuentra a unos 40 kilómetros de la localidad que has indicado en tu búsqueda.